Санат Кумара - Ден 13 - 3 Юни 2014



Санат Кумара

Санат Кумара е поел позицията на Планетарен Логос и Господ на Света от най-тъмните часове на историята на Земята, когато човешката еволюция загубила контакт с Божия Пламък вътре.

В продължение на милиони години, Санат Кумара е поддържал и охранявал пламъка в сърцата на човечеството. Именно неговата любов е нещото, което прави човешката еволюция и нашето собствено духовно начало - възможни. Той дойде на Земята, доброволно изгнание от планетата Венера, за да запази Свещения Огън активен доокато достатъчен брой работници на светлината се пробудят за истинската им природа.

Повечето хора, които дойдоха с това велико същество служат под жезъла му за започване на процедурата и са начело на човешкото възнесение и новата АЗ СЪМ РАСА. Вибрацията и същността на живота на Санат Кумара е във всеки от нас и е причината, поради която ние сега си спомняме кои сме. Ние дължим голяма и дълбока благодарност към това безкористно същество на космическото великолепие и сила на духа.

Налице е етерен Град от Светлина, посветен на Санат Кумара, "Шамбала" над пустинята Гоби, който държи много ашрами за висше учение, както и шаблони за нашия нов Божествен-Човешки Отпечатък.

Можете да поискате да отидете там, докато физическото ви тяло е в покой. Призовете Рубинените Пламъци на Санат Кумара (и цялата ни семейство от Венера) да изпълнят нашите умове и сърца с напътствия за нашата лична мисия на Земята.




МОЖЕ ДА ВИ ХАРЕСА СЪЩО:

0 comments